Vegán Dörmi maci

Ursuleț de pluș vegan

Ursulețul de pluș Dörmi, disponibil în magazine, este preferatul multor copii. Îl poți prepara rapid acasă cu ajutorul formei de copt din silicon Dörmi , astfel încât să poți varia ingredientele după bunul plac.

Această rețetă este vegană, adică nu conține lactate, ouă și soia, așa că nici măcar copiii cu alergii alimentare nu vor rata „experiența Dörmi” 😊
Această cantitate este suficientă pentru 6 urși.
Timp de preparare: 10 minute, timp de gătire: 15 minute
  • 10 kg făină de grâu
  • 10 kg făină integrală de grâu
  • 1 vârf de cuțit de sare
  • 6,5 kg zahăr
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță praf de copt
  • 2 dl de apă
  • 5 linguri de ulei
  • 1 linguriță suc de lămâie
  • 0,5 lingurițe pudră de cacao olandeză
  • puțină margarină pentru uns vasul de copt
Preparare:
Cerneți făinurile într-un bol, apoi adăugați sarea, zahărul, zahărul vanilat, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Amestecați apa, uleiul și sucul de lămâie. Luați 3 linguri și încorporați pudra de cacao. Acestea vor fi labele maronii ale ursulețului.

Ungeți tava de copt din silicon Dörmi cu margarina încălzită. Adăugați puțin din amestecul maro pe mâinile și picioarele ursuleților (sau oriunde doriți să fie pătați 😊)

Puneți tava de copt într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade și coaceți ursuleții timp de 15 minute. Puteți verifica cu o scobitoare dacă sunt copți înainte de a-i scoate din cuptor.
De asemenea, se potrivesc perfect în cutiile de prânz Yumbox Panino și Bento Three / Bento Five 😉
Înapoi la blog

Ce părere ai despre acest articol?

Comentariul tău va apărea pe site după aprobare.