Mă întrebați adesea ce fel de pâine recomand pentru formele de sandvișuri. Pâinea moale este cea mai bună pentru forma decupată. De asemenea, vă recomand să aplatizați pâinea cu un sucitor înainte de a folosi forma de sandviș. Dacă forma de sandviș este mică și degetul nu încape în ea pentru a împinge pâinea afară, puteți folosi, de exemplu, bețișoare pentru a împinge pâinea afară.
Dacă doriți să desenați un model pe interiorul formei de sandviș cu colorant alimentar, colorați marginile formei cu colorantul alimentar înainte de a o utiliza.
Multe matrițe sunt destul de mari, așa că nu funcționează prea bine cu pâinea obișnuită.
Această pâine mi s-a potrivit cel mai bine pentru formele de sandvișuri:

Este disponibil atât în versiunea obișnuită, cât și în cea integrală și l-am văzut în lanțurile mari de supermarketuri (de exemplu, Auchan).
Membrii grupului de Facebook Vidám uzsonnák au recomandat și alte sortimente de pâineîn această postare .
